mercoledì 14 agosto 2024

Bus Calella

 CAT-ESP-IT

CAT Ara que presumim que a la ciutat freguem els 20000 habitants, que tenim vàries línies d'autobús urbanes i interurbanes (Maresme, Barcelona, Aeroport,...), que continua sent una població molt turística,... doncs bé, la parada d'autobús és d'allò més modesta, si més no la que es troba al rovell de la zona turística.

La veritat és que a aquest tram de carrer, la N-II, li falten, i lloc n'hi ha, uns quants arbres que facin ombra de debó. Només diré que quan la mare encara podia caminar amb el caminador, el Sol a plom que cau en aquest tram feia que no vulgués sortir mai. Almenys, la parada d'autobús podia ser una miqueta més llarga i amb un sostre que fos una mica més que testimonial i impedís que la gent es vegi quasi que umiliada perseguint l'exigua ombra que algun arbust fa.

parada d'autobús davant de la benzinera de Calella

ESP Últimamente se presume de "ciudad" más que de pueblo, en Calella. Es verdad que rondamos los 20000 habitantes y que se han incrementado las líneas de autobús, incluyendo un autobús urbano, entre diferentes poblaciones del Maresme, así como con el aeropuerto de Barcelona. La parada de autobús ha quedado obsoleta, los usuarios "mendigan" una sombra por pequeña que sea.

IT Si tratta della "stazione" bus di Calella. Pochi anni fa non c'era più che una linea di autobus che passava poche volte al giorno. Oggi ci sono diverse linee: all'aeroporto, urbana, tra i vicini comuni costieri,... La fermata dell'autobus è assurda... La gente cerca refugio a scopo di proteggersi del sole.

PODI-.

12 commenti:

  1. La veritat és que tens tota la raó, però això no passa només al teu poble.
    Pobra gent, tots apinyats a l'ombra.

    Aferradetes, Carles.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. I a l'altra banda és similar. Avui plovia i la gent estava entre els sortidors de benzina de la benzinera que hi ha al costat de la parada.

      bona nit
      podi-.

      Elimina
  2. Totalment d'acord, la importáncia de l'estació d'autobusos mereix una presència molt más amplia i amb una marquesina on els viatgers puguin pasar el temps d'espera amb una mica més de comoditat.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Les coses creixen desacompassades.
      Ep, que a veure com queda Via Laietana a Barcelona, perquè les parades de bus fins ara eren un simple pal.

      podi-.

      Elimina
  3. No he visitado esa población, ninguna de las veces, que estuve en Cataluña. Seguro que tiene muchos alicientes para visitarla.
    Un abrazo.

    RispondiElimina
  4. Pochi metri quadri di ombra sono un'oasi in questi giorni così torridi...

    RispondiElimina
  5. Y gracias a esa arizonica, también se lo que es esperar un autobus con 40ª y sin sombra.
    Saludo.

    RispondiElimina
  6. Allora non siamo solo noi in Italia a far ridere.. :)

    RispondiElimina