podi és podi

martedì 11 aprile 2017

Eix Macià

CAT-IT-ESP

Eix Macià, avinguda de Francesc Macià, Sabadell

És l'avinguda de Francesc Macià, a Sabadell, el 14 de gener de 2017, un matí espléndid, fred a primera hora però molt agradable cap a migdia. Vaig sovint a Sabadell, a l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, a sentir alguna conferència. Un dia vaig perdre'm anant-hi, vaig adonar-me que Sabadell era més gran que no pensava i aleshores vaig decidir que havia d'invertir un dia en visitar la ciutat.
------------------------
L'Eix Macià (asse macià) - in realtà avinguda de francesc macià - è un moderno corso che si trova nella città di Sabadell, provincia di Barcellona. Ci sono grandi magazzini, uffici, la banca, la corte,...
------------------------
Sabadell está a unos 30 km. de Barcelona, El 14 de enero de 2017 estuve durante toda la mañana callejeando por las zonas más nuevas de la ciudad. El conocido eix macià es una moderna avenida que alberga grandes almacenes, sedes bancarias, los juzgados, oficinas,... Se trata de uno de los centros neurálgicos de la población, no el único, pues hay varias barriadas singulares.

PODI-.

8 commenti:

  1. Quando andai in gita scolastica a Barcellona, sembrava che un giorno si dovesse andare a Sabadell, e invece cambiarono i programmi...peccato! Ciao, Arianna

    RispondiElimina
    Risposte
    1. In ogni caso non avrei mai pensato che da Italia si potesse visitare Sabadell (Barcellona è il grande centro di attenzione).

      Ciao,
      podi.

      Elimina
  2. Se comprende, que al estar tan cerca de Barcelona, la población y las industrias crezcan a pasos agigantados. Los edificios se ven bastante modernos, como ocurre con estas poblaciones tan cercanas a la capital de provincia.

    Besos

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Esta zona es, efectivamente, reciente. Debe tener del orden de 25 años.

      podi-.

      Elimina
  3. La arquitectura moderna sempre es un al·licient per perdre's per una ciutat.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. A més a més, Sabadell barreja diferents models arquitectònics segons la zona.

      podi-.

      Elimina
  4. Sembla un troç de la diagonal insertat a Sabadell. La conec i m'agrada aquesta zona.La llum molt bona.

    RispondiElimina