podi és podi

domenica 25 gennaio 2015

Serrat de ca la Fornera - Vall Fosca


CAT-IT-ESP



09/10/2011

Aquí al mig tenim aquest serrat dit Serrat de ca la Fornera des del qual semblen haver vistes espectaculars de les valls que té sota d'ell. Tot això ho vèiem baixant del Montsent de Pallars, en una excursió que venia a marcar la fi de les sortides estivals d'aquell any, tot i ser a l'octubre.

A la dreta, pujant pel serrat, finiríem al pic de l'Espada, on potser vagi un dia amb ganes d'anar-hi... Rere el serrat tenim la vall de Riqüerna i per davant la vall Fosca. A l'esquerra el Sud, a la dreta, obviament, el Nord.
-------------------------
Quel muro che attraversa da sinistra a destra l'immagine è il serrat de ca la Fornera. Sembra che si possa camminare sopra, ma non è mica facile arrivarci. 

Quel giorno di ottobre, al momento di scattare, c'eravamo venti persone; troppe persone per camminare per la montagna, troppe per sentire il silenzio e la solitidune che ci porta pace, ma andare da solo può essere pericoloso; forse cinque sei amici è un buon numero. Nonostante, con tutti i compagni fu buono di starci.
-----------------------------
Un mes de octubre, las excursiones estivales tienen los días ya contados. Esta fue de las últimas de aquella temporada, un tiempo magnífico y buenas vistas. El Serrat de ca la Fornera, que separa los valles conocidos como "Vall Fosca" y "Vall de Riqüerna", en la comarca del Pallars Jussà, Pirineo Catalán. Ver otras montañas debajo de donde estás...

PODI-.

Nessun commento:

Posta un commento