podi és podi

venerdì 21 dicembre 2012

Campo sant'Angelo - Torre pendente Santo Stefano



esp-it-cat

Entre las calles estrechas de Venecia se abren grandes plazas, llamadas "campo", donde la luz entra a raudales. Este es el campo sant'Angelo, en el barrio o sestiere, de San Marcos.

Desde esta plaza se puede observar otra de las torres inclinadas de Venecia, muy numerosas pero menos famosas que la de Pisa. Es la torre de San Esteban (santo Stefano).


caminar, caminar, caminar,...
horas, horas y horas...
la forma de conocer Venecia.



Venezia. Nel sestiere di San Marco, vado girellando e scopro spazi aperti tra le piccole strade della città. Uno di questi è il campo di Sant'Angelo. Da qui vediamo il campanile pendente di Santo Stefano. Ci sono molti campanili pendenti e la storia di Venezia ci parla di alcuni che hanno crollato nei secoli scorsi.

Il 5 novembre 2012 faceva un tempo ottimo!! Ancora avevo tre o quattro giorni da scoprire Venezia e altre isole.
--------------------
Caminar hores i hores per Venècia durant 4 dies,... En una d'aquestes caminades vaig donar amb el campanar inclinat de Sant Esteve (santo Stefano), que pot veure's molt bé des del campo di Sant'Angelo, la plaça des d'on ès feta aquesta fotografia.

No és pas l'única torre o campanar que es troba inclinat. De fet, a Pisa n'hi ha una però a Venècia vaig veure'n vàries (més de quatre tirant curt). La història de la ciutat fins i tot ens parla de més d'un campanar que al llarg dels segles han anat caient (entre d'altres, el de la plaça de San Marc; el que hi havia abans de l'actual).

PODI-.

Nessun commento:

Posta un commento