podi és podi

giovedì 15 luglio 2010

¡Qué pocas cartas escribimos! (cartas naranja-verde)



El cliente "postal" pidió qué necesitaba para enviar un documento y el empleado le dijo que, para empezar, necesitaba un sobre. Le mostró un sobre de formato americano, apaisado y el cliente le dijo que éste le iría bien para su documento, que podía doblarse sin problema.

  -Bien, tienes que escribir el destinatario delante del sobre y el remitente en la parte de atrás.
  -¿Lo escribo por fuera?
  -¿¿¿¡¡¡....!!!???



podi-.

2 commenti:

  1. Jo tenia un company a la "mili" que es va enviar una carta a ell mateix perquè va escriure el remitent a la part del davant i el destinatari a la llengüeta del sobre,això si, a diferència d´aquest "cliente postal", ell ho va escriure tot instintivament "por fuera".
    Que quedi clar que la meva característica principal és la ignorància, però hi han preguntes i dubtes que la pròpia llògica te les ha de fer respondre.

    RispondiElimina
  2. Això que s'escrigui el remitent al lloc del destinatari i la carta t'arribi a tu mateix és un fet bastant comú i malgrat que la gent reconeix l'errada se sent indignada que ningú l'hagi detectada en el "camí postal" (perquè ells -els remitents- sempre haurien trobat "pistes" per endevinar que en realitat les dades estan posades a l'inrevés).

    podi-.

    RispondiElimina