podi és podi

sabato 1 luglio 2017

El mirador - Bellmunt - Belvedere

CAT-IT-ESP

Bellmunt

El grup arriba i es meravella, vistes al sud, vistes al nord, encara es parla del coll de "hi era de massa", es veuen neus pirinenques, s'ha pujat per un lloc, baixaran per un altre, es farà un dinar "desordenat" de tàpers, entrepans, turrons prenadalencs del desembre congelat i alguna petita migdiadeta amb el cap a l'espatlla de l'estimat...

Excursió de l'11 de desembre de 2005,
amb el Centre Excursionista de Catalunya
-------------------
Capeggiavo un bel gruppetto, una piccola gita invernale a bassa quota, si partiva di Sant Quirze de Besora e l'arrivo era previsto a Vidrà. Una sola giornata. Il punto culminante era il Santuario della Madre di Dio di Bellmunt, con belle vedute panoramiche. Il gruppo era di trentatré persone e nel nostro club tutto era ordine e buone maniere.
------------------
33 que habíamos salido de Sant Quirze de Besora y pensábamos llegar a Vidrà durante una jornada durante la cual pasaríamos por el Santuario de Bellmunt, con un desnivel de 682 metros. Precisamente en Bellmunt comeríamos algo, un poco de siesta algunos, fotos,... y hacia Vidrà. Aquel día de diciembre el sol se pondría a las 17:23.

PODI-.

10 commenti:

 1. Aquests dies assolejats d'hivern son una meravella... i amb aquesta perspectiva molt més.
  Una abraçada

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Tot i que els dies siguin més curts, podem aprofitar moltíssim la llum hivernal, que precissament a l'hivern és molt apreciada.

   podi-.

   Elimina
 2. Por muchos años que pasen siempre quedará esa experiencia en la memoria y los hermosos paisajes que se pudo contemplar.

  Besos

  RispondiElimina
 3. Una buena subida, por lo que parece, y también por lo que se ve mereció la pena.
  Un abrazo,

  RispondiElimina
 4. Chissà che splendida vista da quel punto
  Ciao
  Ste

  RispondiElimina
 5. Llegar arriba siempre es la recompensa. Preciosa vista.
  Besos.

  RispondiElimina
  Risposte
  1. La meta, más bien, ir acercándose ya es de por sí una recompensa.

   podi-.

   Elimina