podi és podi

venerdì 30 aprile 2010

Jordi Estadella

  Aquesta matinada ha mort Jordi Estadella, periodista i comunicador, als 61 anys d'edat.

  Actualment estava vinculat a la COM ràdio, fent el programa "de boca en boca".

  Jo el vaig conèixer, radiofònicament parlant, amb el personatge de Tito B. Diagonal -una mena d'aristòcrata barceloní-, als vespres entrats de Radio Juventud, emissora ja desapareguda que es trobava a la Via Augusta de Barcelona. Era el programa "al mil por mil", de Josep Maria Pallardó, als 70, quan la ràdio era quasi més important que "la tele". Posteriorment, aparaguè al programa del Luis del Olmo, Protagonistas, fent aquest mateix personatge en l'apartat dit "la tertulia".

  Després, tots el vam conèixer al "un dos tres", però a televisió ha fet més coses: Filiprim, No te rías que es peor, Això no és el que sembla,... També s'encarregà d'alguns doblatges cinematogràfics.

  Se n'ha anat un dels que va fer història a la ràdio.

podi-.

2 commenti:

  1. M´he quedat sorprès al sentir la notícia aquest matí (cosa que no em va passar al sentir la del Samaranch).No sabia que estigués tant malalt ni tampoc que hagués renunciat a fer-se un trasplantament de fetge.Acabo de veure el telenotícies el missatge que apareix a la seva esquela: "Hasta aquí puedo leer". Massa jove per deixar de llegir i deixar-nos sense sentir la seva portentosa veu.

    RispondiElimina
  2. Certament, sentit de l'humor fins al final.

    podi-.

    RispondiElimina