podi és podi

martedì 28 gennaio 2014

Gafas - China Post - Occhiali


ESP-IT-CAT

Suzhou - China Post


Oficina postal en Suzhou, China, junio de 2009. Una pequeña mesa con útiles para que el público prepare las remesas postales: cuerda, cinta adhesiva de diferente anchura, un bolígrafo y... ¡unas gafas! Son de baja graduación, imagino que de 1 o 2 dioptrías.
------------
Giugno 2009: Suzhou è una città vicino Shangai. Siami andati alle poste cinesi per spedire delle cartoline postali. Tra gli attrezzi perche gli utenti preparino i pacchi abbiamo il nastro adesivo, la corda, la penna e... degli occhiali!! Gli occhiali è la cosa che mi è stupito di più.
-------------
China Post, Suzhou... juny de 2009. Trobem una taula amb material adient per que els usuareis del servei postal preparin els seus paquets, como ara corda, bolígraf, cinta adesiva i unes ulleres de baixa graduació (quan treballes a Correus te n'adones de quànta gent no porta ulleres tot i necessitar-les; ja sigui perquè se les hagin deixades, ja sigui perquè mai no les han tingudes)

PODI-.

4 commenti:

  1. Risposte
    1. Imparare quando si viaggia è una delle motivazioni per continuare a viaggiare.

      Ciao Alberto.
      podi-.

      Elimina
  2. Quin detall amb la gent gran... igual que aquí.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Amb la gent gran i amb aquells que no puguin pagar-se unes ulleres, o se les hagin deixades... A més a més, en aquesta oficina (i en moltíssims llocs a la Xina) hi havia una empleada que portava mascareta i ho feia no per no agafar cap malaltia encomanable sino per no transmetrer-ne cap, ni tan sols un refredat (és per això que en porten tant sovint, de mascaretes).

      Fins aviat Leo.
      podi-.

      Elimina