podi és podi

sabato 25 aprile 2015

Un día de playa - Andiamo al mare

ESP-IT-CAT


Se dijeron de ir a la playa; no era habitual hacerlo ni en pleno verano, la arena se mete por todos los sitios y luego no hay quen se deshaga de ella; luego el calor, que aunque se soportaba mejor no dejaba de ser incómodo ya que la posibilidad de bañarse les estaba absolutamente vetada, y menos en agua salada, ya que podrían enfermar gravemente: el herrumbre.
----------------
Avevano fatto piani per la domenica; andrebbero al mare! Una giornata al mare; non ci andavano mai; non che fosse proibito, ma di solito non gli piaceva. Quel giorno, ci andrebbero.
Dopo di fare venti chilometri arrivarono alla sua spiaggia favorita, si gettarono sulla sabbia, non portavano nemmeno delli teli mare. Una cosa gli era assolutamente vietata; fare un bagno, potrebbe venire qualcosa di orribili...: la ruggine.
----------------
Fem una platja?? doncs,... ja saps quant m'emprenya això de la sorra ficant-se arreu i que després no hi ha manera de treure-te-la. Va! vinga! un dia és un dia... Però si ni portem tovallola ni res, buufff! Però tirats a la sorra tampoc no estarem malament, segons com, tan sols hi haurà tres punts de nosaltres en contacte amb la sorra. Va bé, d'acord, ...però de banyar-nos ni parlar-ne! després se'ns rovella tot!!

PODI-.

4 commenti:

  1. Els dies que més m'agraden a la platja son els dies sense sol!
    Una abraçada Carlos

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Els últims anys només hi vaig al vespre a fer un bany i sopar vora el mar.

      podi-.

      Elimina