podi és podi

sabato 3 dicembre 2016

Venus

ESP-IT-CAT


"He visto la luz,
hace tiempo Venus se apagó..."

Entre la Tierra y Mercurio, una luz... Venus, tan grande como la Tierra, con una densa atmósfera que eleva su temperatura a los 480 grados. Desde la Tierra, lo vemos mejor durante las noches frías... Si Venus se apaga, se apaga todo.
---------------------
Venus, ci sono volte che di mattina, ,,,volte che di sera... Si era arrivato a pensare che fossero due pianeti, ma Venus è solo uno. La sua orbita si trova tra noi e Mercurio, poi viene già il Sole... 480 gradi la sua temperatura... Il tempo va a ritroso e rallentato: il Sole esce dall'ovest e dopo 243 giorni terrestri torna  l'alba.
--------------------
Un país on el temps vagi a l'inrevés i eT doni per a tot,... país així no el sé, però planeta sí: Venus. El Sol eix per l'oest i es pon per l'est, el dia dóna per a molt, el sol es pon per l'est que ja ni recordem quan va albejar. La durada del dia correspon a 243 dies terrestres.

PODI-.

4 commenti:

  1. Que sigamos iluminados por esa hermosa luz de Venus y que no nos falte nunca.

    Besos

    RispondiElimina
    Risposte
    1. A mí en todo caso, ya sea por la mañana o por la noche, me gusta que esté ahí.

      podi-.

      Elimina
  2. Que mai ens falti un camí de llum per a seguir-lo

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Primer seguíem els estels des de la Terra, fent via a la mateixa Terra. Després vam sortir del planeta i vam començar a segur la llum amb l'objectiu d'arribar-hi.

      podi-.

      Elimina