podi és podi

mercoledì 16 luglio 2014

DIAMANT


IT-CAT-ESP

Diamant, Francesco Alberoni, l'Erotismo

Mi piaceva, questo posto. A mezza strada della giornata lavorale venivo quì a fare colazione; un caffè con latte (in Spagna sarebbe la misura di un cappuccino italiano ma il latte non viene montato). Il café con leche e il mio libro, l'erotismo stavolta.

Cinque minuti dal lavoro e quindici minuti di starci. Una buona luce, musica lounge a basso volume, ma non sempre, caldo in inverno (ci tocca il sole), fresco d'estate, tranquillo...

Ma poi ho pensato che mi era lontano; che infatti non erano cinque minuti, forse sette otto (e sette otto ritornare in lavoro)... E poi ho scelto un altro posto, ma questo era un buon posto da fare la mia colazione.
--------------------
Al matí, venia aquí algun cop, a prendre un café amb llet, llegir una mica,... fer un "break" a la feina d'uns minuts en un lloc relativament fresquet a l'estiu sense que calgués aire condicionat, amb una llum que m'agradava... Durant un parell de temporades la cosa anava així.

Després vaig considerar la distància que m'era més llarga del que jo volia, que volia llegir més i caminar menys...
--------------------
Diamantes para el café,
café para la lectura,
lectura para adquirir visiones.

A media mañana, descanso laboral; tan solo unos minutos pero aprovechados en un pequeño oasis del barrio de Gràcia. Un tiempo largo fue así, venir aquí, café con leche, libro,... Luego consideré que estaba lejos; estaba igual que antes, pero un día pensé "está lejos; voy y ya tengo que volver"; Hay otros sitios más cerca, también más económicos, sí... Este era chulo, eso sí. Quizás en un tiempo vuelva a estar cerca.

PODI-.

11 commenti:

  1. A Gràcia hi ha llocs molt macos per prendre un cafè i llegir una mica .... jajaja Gràcia es el meu barri. Segur que trobaràs un lloc més a prop on també et trobaràs a gust.

    Abraçades

    RispondiElimina
    Risposte
    1. I tant que n'hi ha, de llocs. La cosa bona és aquesta, precissament, que de vegades quedes fixat en un lloc perquè t'hi trobes a gust per unes determinades raons i de sobte... A otra cosa mariposa, però sempre amb la possibilitat de tornar a la mateixa flor.
      Fins aviat.

      podi-.

      Elimina
  2. Aquests cafès tan entranyables son un autèntic oasi en mig de la ciutat Sortosament en barris com Gràcia se'n poden trobar i gaudir d'una desconnexió de la rutina.
    Una abraçada

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Sobretot, aquest si més no, al matí; alguna tarda he passat per allí i té una vida "més agitada". Al matí està molt bé.

      Vinga, bona recuperació.
      podi-.

      Elimina
  3. A cualquier hora y en cualquier lugar un café y un rato de ocio siempre viene bien;)
    Un beso.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Pues sé; es prácticamente el único momento del día que dedico a los libros.
      Un abrazo y a aguantar el calor.

      podi-.

      Elimina
  4. E ne è valsa la pena? Il nuovo posto per la colazione è un buon posto?
    Buon giovedì.
    paola

    RispondiElimina
    Risposte
    1. È un buon posto; fanno i migliori caffè dela zona e il più economico; a due minuti del lavoro, ...ma era più bello questo altro della foto.

      podi-.

      Elimina
  5. E anche la bellezza è importante. Io credo.

    paola

    RispondiElimina
  6. Bel stille life, avrei girato il libro così da poter leggere il titolo. Ciao Carlos

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Anch'io lo penso, bel stille life.
      L'erotismo, Francesco Alberoni, è il titolo del libro.

      podi-.

      Elimina