post al caso

lunedì 26 agosto 2013

Refugi d'Era Honeria
CAT-IT-ESP

Un lloc on dins el qual desaparegué el fred i la gana. Ja ens n'havíem parlat, del vessant gastronòmic, abans d'anar-hi, però la sopa no deixà de sorprendre'm i a la pregunta "tonta" de que ens digués com l'havia feta, hi havia una resposta, la senzillesa de la qual no acabà de convèncer-nos que no se'ns fos amagat algun ingredient essencial. ...I és que a voltes les coses senzilles i bones no ens les creiem.

S'hi troba a la capçalera de la vall de Toran, al nord de la Vall d'Aran.Un rifugio è un posto dove non solo si da la protezione dal freddo e la pioggia bensì un posto dove riposare e mangiare. È il rifugio dera Honeria, nella Vall d'Aran, uno dei quale dove ho preso una zuppa benissima da ricordarmi sempre. Secondo il cucinero, fatta d'un modo semplice e sensa segreti.
-----------------------
Del refugio dera Honeria, en el Valle de Torán (comarca de la Vall d'Aran), solo me viene decir sobre la sopa buenísima que nos prepararon. ...Y del perro que nos siguiera al día siguiente hasta casi la entrada del pueblo de Canejan, a unos 3 km.

PODI-.

Nessun commento:

Posta un commento