podi és podi

giovedì 28 giugno 2012

l'Oliva i els Castellassos - masies de Nargó


CAT-IT



La masia que veiem es diu l'Oliva, al peu d'un roc que reb el nom de els Castellassos (829 m), rere el qual trobaríem el nucli de cases anomenat les Masies de Nargó, molt proper al Coll de Nargó, Alt Urgell. Allà, a les Masies de Nargó ens esperaria l'autocar que tornaria als 31 participants d'aquella excursió del 26 de març de 2006 a Barcelona.

En aquella excursió que féiem uns quants del Centre Excursionista de Catalunya, en un moment donat, vam demanar un minut de silenci, no per commemorar res sino per tal de "sentir" el silenci". Algú va sentir-se emocionat, cosa que va transmetre al grup i que al seu temps jo vaig agrair. Aquell dia també vam veure porc-senglars.

-------------------------------------------

Il poggio si chiama els Castellassos (829 metri) e si trova vicino al villaggio di Coll de Nargó, in Catalogna. La casa che vediamo a mezzacosta, a sinistra, è la masia che ha per nome l'Oliva. Una masia è una costruzione isolata legada a un terreno agricola famigliare. Al giorno d'oggi possono avere altri usi (ristoranti, osterie, alberghi, abitazioni...).

Il giorno della foto andavamo 31 escursionisti, avevamo veduto cinghiali e osservammo un minuto di silenzio soltanto per "ascoltare" il silenzio, la qualcosa emozionò qualche partecipante.


PODI-.


1 commento:

  1. Holaaaaaaaaa!! M'havia perdut una "pila" d'entrades teves i ara que he pogut he fet una bona repassada, no deixes mai de sorprendre'm, n'hi ha de genials.
    Del comentari que has deixat al meu bloc d'Andorra, aquest cop no vam fer llacs, anavem amb gent "poc preparada" i millor no arriscar, però conèc els que em dius. La veritable Andorra, la bonica, la paisatgística, la verda i frondosa, una meravella. Un petonàs.

    RispondiElimina