slideshow

mercoledì 4 gennaio 2012

moll de les columnes - cais das colunas
cais das colunas
(6 de setembre de 2011)

És el moll de les columnes, a la plaça del Comerç de Lisboa (Terreiro do Paço) davant el riu Tajo (Tejo). Per aquí eren rebuts pel rei Josep I els ambaixadors que venien a Lisboa amb vaixell. Actualment és un lloc on els turistes mullen els peus, senten cançons d'un "músic de carrer" que toca al darrere i prenen una mica el sol asseguts a les escales que baixen des de la plaça a l'aigua deixant que la seva vista intenti albirar la ribera contrària, allà lluny...

moll de les columnes muelle columnas imbarcatoio colonne lisboa lisbona


Muelle de las columnas, en Lisboa, al pie de la plaza del Comercio (Terreiro do Paço), ante el río Tajo (Tejo). Por este lugar eran recibidos los embajadores que venían a presentarse ante el rey José I y que llegaban por barco a Lisboa. Hoy por hoy, un mirador para que los turistas descansen un rato y dejen que su vista intente llegar hasta la otra ribera del río.
-------------------------------
Imbarcatoio delle colonne (cais das colunas), a Lisboa. Si trova a la piazza del Commercio (Terreiro do Paço). In quest'imbarcatorio erano arrivati gli ambasciatori che si annunciavano al re Giuseppe I quando erano arrivati in battelo a Lisboa. Oggi è un belvedere dove i turisti riposano guardando il fiume Tago (Tejo).

PODI-.

Nessun commento:

Posta un commento