podi és podi

martedì 10 novembre 2009

Entre Andorra i el Pallars Sobirà


CAT



  A l'altra banda de la paret -a l'Est-...: Andorra. A l'esquerra de la mateixa -al Nord-, el Port de Cabús. Com es diu aquesta paret? Algú ho sap...?

  El fotògraf es troba al vessant del Pallars Sobirà. Al Nord del fotògraf -esquerra-, la població de Tor.

podi-.

2 commenti:

  1. Ja he tret una mica d'aigua clara: em diuen que podrien ser els Rasos de Setúria. Això m'ha fet "investigar" una mica més i veig que NO. Que els Rasos de Setúria estan al Nord del port de Cabús, i això estaria al Sud.

    Malgrat tot, en aquesta recerca he vist (a través de l'ICC) que es tractaria dels pics de Setúria -2518 m-, pic de Bàssera -2692 m- i pic de la Torre de Cabús -2778 m-, d'esquerra a dreta.

    podi-.

    RispondiElimina
  2. Crec que tinc la solució. El pic de l'esquerra és el pic de la Basseta o pic dels Llacs (segons el mapa que miris). A la seva esquerra, si no m'equivoco i fora de la foto hi tindriem el pic de Seturia. A la dreta del pic dels Llacs tindríem la Torre de Cabús, i la dreta, i fora de la foto, la cresta giraria cap el pic de la Rabassa. Aquesta zona hi és en una "zona de ningú" entre els mapes d'Andorra i de Sant Joan de l'Erm. A Google Earth es veu la cresta prou bé.

    RispondiElimina