podi és podi

domenica 1 marzo 2009

m80 ràdio i Radio Minuto


Fa uns moments sentia a m80ràdio una cançó d'en Paul McCartney, hope of deliverance, i en sentir-la sempre em recordo que va ser la primera cançó que vaig sentir a l'acabada d'inaugurar M80 série oro.









Era el 16 o 17 de gener de 1993. Jo anava a la recerca de R. Club 25 - Cadena Minuto i aquell dia només vaig trobar-me amb R. Club 25 i vaig canviar el dial... ...de cop va aparèixer hope of deliverance, cançó que no havia sentit mai fins aquell moment.


Al final de la cançó aparegué la veu del Joaquim Guzmán, un dels locutors minuteros, i posteriorment gramoleros, dient que estàvem a M80 serie oro, que aquesta cançó era el número 1 i que avui estrenaven emisora (com podia ser el número 1 cap cançó, aleshores??? qui feia la llista...?). També ens deia que Radio Minuto, la otra radio (SER) i R. 80 serie oro (Antena 3) s'havien casat i estaven de celebració... (un dels símptomes del famós antenicidio).




Durant molts anys va ser la meva nova emisora de referència, quedant lligada a moltes tornades del Pirineu amb cotxe i molts altres esdeveniments. Va ser la meva manera de continuar fidel a Radio Minuto, la radio al minuto, la que et deia la temperatura ambient al peu del Tibidabo.


Després d'un temps de no sentir m80ràdio, avui l'he sintonitzada novament i... hope of deliverance.


podi, l'enamorat de la ràdio-.



4 commenti:

  1. Mare meva, quans recors, tornar a sentir aquestes sintonies tan familiars en altres temps.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Algun dia podrien "restablir" Radio Minuto en el format música i notícies... No sé si a dia d'avui tindria molta tirada.

      podi-.

      Elimina
  2. Ostras m'has toca't la fibra¡¡ Radio club 25 era la meva emissora preferida. Ciao

    RispondiElimina
    Risposte
    1. A més a més, tenia una música característica que no sabria com definir-la. Podríem dir que era una emissora rock-pop a l'estil Europa FM, Kiss FM, los 40p, 100... però de vegades només sintonitzar-la a l'atzar que ja sabies que era Radio Club25, perquè tant sovint sonava l'ELO, els Level 42, que malgrat poder fer-ho també a d'altres emissores, deies això és R.Club25...
      Per cert la tira d'anys transmetent al 95,5 i la seva sintonia dient allò de "25, radio club 25,... noventa y cinco punto SEIS"!! Quan ho van corregir, després d'anys, ja dic, va perdre la gràcia...

      podi-.

      Elimina